ZaragozaRoller és el nom de pila de l'Associació de Patinatge Recreatiu d'Aragó, formada per un grup de persones familiaritzades amb el món del patinatge i amb àmplia experiència en altres associacions i grups similars.

 

A l'abril de 2009 neix un petit fòrum d'internet sense mes pretensió que la de tenir un punt de reunió virtual i poder quedar per gaudir en el nostre temps d'oci d'alguna cosa que ens encanta: patinar.

De mica en mica el grup va créixer i el fòrum se'ns va quedar petit i va arribar la gran pregunta:

Per què no associar-nos? Per què no aprofitar la nostra experiència i il•lusió?

El mes fàcil segurament hauria estat contestar: no gràcies, i seguir amb el nostre petit fòrum, quedant per patinar sense més complicacions... però aquesta no va ser la resposta. El nostre desig va ser compartir-ho amb els altres.

 

Així que, partint del concepte del patinatge com una forma d'oci, decidim fundar l'Associació de Patinatge Recreatiu d'Aragó, amb els següents objectius:

 • Promoure la realització d'activitats que fomentin el patinatge recreatiu.
 • Promoure el patinatge com a mitjà de transport alternatiu i millora de la qualitat de vida, tant física com a psíquica.
 • Promoure les relacions personals i multiculturals de tots els afeccionats a la pràctica del patinatge.
 • Altres activitats que demostrin ser beneficioses per al patinatge recreatiu.

Les nostres activitats són obertes, dirigides a tots els majors d'edat, es desenvolupen sempre dins d'un marc legal i principalment són les següents:

 • La Easy Easy Roller (La "isi" per als amics). Com el seu nom indica, una ruta Fàcil Fàcil per iniciar-se després d'algun curs. Els divendres des de Plaza de Aragón a les 20:30. El nostre passeig en patins del divendres, per acabar la setmana o començar el cap de setmana, com prefereixis. Des de la Plaza de la Lonja, al costat de l'Ajuntament (Passeig Echegaray i Caballero)
 • La X-Roller. Tots els dimecres a la tarda, a les 17:30. Des de la Plaza de la Lonja, al costat de l'Ajuntament (Passeig Echegaray i Caballero)
 • Els diumenges tenim 3 rutes, des del pavelló d'Espanya en la Expo a les 11.30 (a les 10.30, quan estreny la calor):
  Rodes Quadrades: ruta d'Iniciació.
  Rodes Desgastades: ruta de nivell Intermedi.
  La Sunday Roller: la ruta de llarg recorregut dels diumenges al matí, no apta per a principiants.
 • Visites a altres ciutats on es realitzen esdeveniments de patinatge o simplement per retornar les visites que ens fan altres patinadors.
 • Mira les convocatòries en el fòrum! (si una ruta no apareix publicada en l'apartat RUTES OFICIALS I ALTRES QUEDADES, és que per algun motiu no hi ha ruta)

 

T'esperem!

La Junta Directiva
ZaragozaRoller
Associació de Patinatge Recreatiu d'Aragó
www.zaragozaroller.com