×

Aviso

Tu privacidad es importante para nosotros

Esta web utiliza cookies para su correcto funcionamiento.

Ver política de privacidad

Has desactivado la utilización de cookies.

 

ZaragozaRoller és el nom de pila de l'Associació de Patinatge Recreatiu d'Aragó, formada per un grup de persones familiaritzades amb el món del patinatge i amb àmplia experiència en altres associacions i grups similars.

 

A l'abril de 2009 neix un petit fòrum d'internet sense mes pretensió que la de tenir un punt de reunió virtual i poder quedar per gaudir en el nostre temps d'oci d'alguna cosa que ens encanta: patinar.

De mica en mica el grup va créixer i el fòrum se'ns va quedar petit i va arribar la gran pregunta:

Per què no associar-nos? Per què no aprofitar la nostra experiència i il•lusió?

El mes fàcil segurament hauria estat contestar: no gràcies, i seguir amb el nostre petit fòrum, quedant per patinar sense més complicacions... però aquesta no va ser la resposta. El nostre desig va ser compartir-ho amb els altres.

 

Així que, partint del concepte del patinatge com una forma d'oci, decidim fundar l'Associació de Patinatge Recreatiu d'Aragó, amb els següents objectius:

 • Promoure la realització d'activitats que fomentin el patinatge recreatiu.
 • Promoure el patinatge com a mitjà de transport alternatiu i millora de la qualitat de vida, tant física com a psíquica.
 • Promoure les relacions personals i multiculturals de tots els afeccionats a la pràctica del patinatge.
 • Altres activitats que demostrin ser beneficioses per al patinatge recreatiu.

Les nostres activitats són obertes, dirigides a tots els majors d'edat, es desenvolupen sempre dins d'un marc legal i principalment són les següents:

 • La Easy Easy Roller (La "isi" per als amics). Com el seu nom indica, una ruta Fàcil Fàcil per iniciar-se després d'algun curs. Els divendres des de Plaza de Aragón a les 20:30. El nostre passeig en patins del divendres, per acabar la setmana o començar el cap de setmana, com prefereixis. Des de la Plaza de la Lonja, al costat de l'Ajuntament (Passeig Echegaray i Caballero)
 • La X-Roller. Tots els dimecres a la tarda, a les 17:30. Des de la Plaza de la Lonja, al costat de l'Ajuntament (Passeig Echegaray i Caballero)
 • Els diumenges tenim 3 rutes, des del pavelló d'Espanya en la Expo a les 11.30 (a les 10.30, quan estreny la calor):
  Rodes Quadrades: ruta d'Iniciació.
  Rodes Desgastades: ruta de nivell Intermedi.
  La Sunday Roller: la ruta de llarg recorregut dels diumenges al matí, no apta per a principiants.
 • Visites a altres ciutats on es realitzen esdeveniments de patinatge o simplement per retornar les visites que ens fan altres patinadors.
 • Mira les convocatòries en el fòrum! (si una ruta no apareix publicada en l'apartat RUTES OFICIALS I ALTRES QUEDADES, és que per algun motiu no hi ha ruta)

 

T'esperem!

La Junta Directiva
ZaragozaRoller
Associació de Patinatge Recreatiu d'Aragó
www.zaragozaroller.com